Verhuisplannen SSRE

SSRE is sinds 2009 actief op zoek naar een huisvesting in de binnenstad. De huidige sociëteit in de Bunker voldoet namelijk niet meer aan de eisen van de vereniging. Door groei van de vereniging is de maximale capaciteit bereikt, de sociëteit is geen visitekaartje en de locatie voldoet niet meer.

Al enige jaren werkt SSRE samen met de TU/e en de gemeente aan de profilering van Eindhoven als Studentenstad. SSRE wil zich midden in het centrum vestigen zodat alle activiteiten van de vereniging nóg beter zichtbaar worden voor bezoekers en inwoners van Eindhoven. De vereniging zoekt een pand met passende uitstraling die tevens de mogelijkheid biedt om uit te breiden.

De zoektocht naar een nieuw pand wordt geleid door het Verenigingsbestuur en de Stuurgroep Huisvesting. Zij hebben de afgelopen jaren een uitgebreide huisvestingvisie geschreven en een groot netwerk opgebouwd, waardoor er wellicht op korte termijn concrete stappen genomen kunnen worden.

Alle partijen die interesse hebben om een bijdrage te leveren aan deze zoektocht en verhuizing, kunnen contact opnemen met het Verenigingsbestuur van SSRE.


(De huidige Sociëteit van SSRE aan de John F. Kennedylaan.)