Overlijdensbericht Rick Beenders

Een halfjaar geleden is er bij Rick Beenders kanker geconstateerd en helaas heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Donderdagavond, 3 augustus, is Rick op de veel te jonge leeftijd van 26 jaar, overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.

Rick is acht jaar lang actief lid geweest van onze vereniging. Zijn hart ging altijd uit naar de veegborrel, dobbelspelletjes en hij was altijd in voor goede initiatieven.
Rick’s eerste commissie was de GlazenHuisCie in 2010. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor de Kas-Kontrole-Kommissie en in 2013 is hij fiscus geweest van de CantusCommissie. Dit heeft hij altijd met veel plezier en inzet gedaan.
Rick was daarnaast ook actief nihilist en deel van deze hechte vriendengroep die in de jaren is ontstaan. Hij heeft zich met hart en ziel ingezet voor de nihilisten om deze te maken tot wat ze nu zijn. Van elke nihilisten commissie denkbaar is hij lid geweest en heeft jarenlang alle financiën geregeld.
 
Tot woensdagmorgen 9 augustus is het voor iedereen mogelijk om een bericht in het condoleanceregister te schrijven, hierna zal dit boek aan de familie van Rick worden aangeboden.