Reünisten

Reünistenvereniging Romulus was opgericht in 1992 met als doel de contacten tussen reünisten onderling in stand te houden en te bevorderen. Na enkele succesvolle jaren verdween Romulus langzaam in de vergetelheid. Dit leidde tot de liquidatie en opheffing van de reünistenvereniging Romulus in 2009.

Reünisten website
In augustus 2009 ging de Reünistenwebsite online. Op de website zullen nieuwsberichten verschijnen, er is een mogelijkheid tot inschrijven voor activiteiten en op het aparte ledengedeelte kunt u op zoek gaan naar andere oude amicae en amici. In samenhang met de website worden er ook periodieke nieuwsbulletins gestuurd.

Samenwerking SSRE en haar reünisten
Binnen de a.s.v. SSRE is er vraag naar nauwer contact met de reünisten. De website is hiervoor een geschikt middel - de communicatie gaat nu vloeiender dan vroeger mogelijk was met de post. Reünisten bieden de leden een onschatbare bron aan expertise en ervaring die zeer nuttig is voor SSRE. Anderzijds biedt SSRE plezier en vermaak in reünistenactiviteiten en faciliteiten in de reünistenwebsite.

Interesse?
Het Verenigingsbestuur heeft een aantal ideeën over een mogelijke inrichting van het contact met haar reünisten, die wij graag met u zouden bespreken, om uw mening daarover te horen. Als u wilt meedenken, wilt meehelpen, vernieuwende ideeën hebt of constructief commentaar, neemt u dan contact met ons op.