Algemene informatie

De algemene studentenvereniging SSRE bestaat al sinds de oprichting van de toenmalige Technische Hogeschool in 1957. De a.s.v. SSRE is in al die tijd gekenmerkt door de gezellige en actieve houding. Door de jaren heen heeft de vereniging veel meegemaakt en altijd hebben de personen die er lid zijn geweest een geweldige tijd van hun studentenperiode gemaakt.

Bij de oprichting van a.s.v. SSRE is ten doel gesteld 'het in stand houden en bevorderen van het studentenleven', waaronder te rekenen valt:

  • het gezelligheidsleven
  • de vorming van de leden op een zo breed mogelijk terrein, met name buiten de eigen studie
  • het bevorderen van activiteiten van de leden, met name buiten de eigen studie
  • het bevorderen van contacten tussen de leden.

Dit klinkt natuurlijk erg droog, maar waar het op neer komt, is dat je door lid te zijn van a.s.v. SSRE ervan verzekerd bent dat je naast je studie nog genoeg andere dingen kunt doen, je dingen kunt leren die je niet bij een studie leert, je de mogelijkheid hebt om grote activiteiten neer te zetten en je een grote vriendenkring creëert, die je ook in je verdere leven nog zult hebben. Kortom; a.s.v. SSRE zorgt dat iemands studententijd niet simpelweg een verlenging van zijn/haar middelbare scholierentijd is, maar een tijd die men nooit zal vergeten en waarin men veel ervaring en kennis opdoet voor later.