Verbanden

a.s.v. SSRE heeft een aantal verschillende soorten verbanden waarin de leden zich begeven. Het belangrijkste verband dat er bestaat binnen SSRE is dat van een dispuut. Dit is een verband tussen mensen van verschillende jaren, die met elkaar borrelen op een vaste avond en zich door hun doen en laten onderscheiden van anderen. Bij SSRE is het zo dat de grote meerderheid van de leden lid is van één van de negen disputen.

Een ander verband is een jaarclub; een verband tussen mensen van hetzelfde jaar. Iedereen die lid wordt vormt in zijn of haar eerste jaar een jaarclub. Met deze groep ga je vaak gezamenlijk eten, stappen en activiteiten ondernemen. Ook strijdt je vaak tegen andere jaarclubs met bijvoorbeeld de bierestafette en de SSRE muziekquiz.

Hiernaast heb je nog onderverenigingen. Een ondervereniging is een verband tussen leden die zich interesseren voor dezelfde sport of hobby. Natuurlijk zijn de gangbare sporten vertegenwoordigd, zoals voetbal en hockey, maar SSRE is zelfs een visondervereniging rijk. Ook is er uiteraard een casino-ondervereniging en een muziekband.

Als laatste verband zijn er de verenigingshuizen. SSRE-leden wonen vaak samen in huizen met alleen maar leden van de vereniging of van een dispuut. De gezelligheid vindt dus niet enkel plaats in de sociëteit zelf! Wil je lid worden van SSRE en ben je geïnteresseerd in wonen op een verenigingshuis? Hou dan deze site scherp in de gaten, want mochten er binnenkort kamers vrij komen dan wordt dat hier gemeld.