Het Dispuut Latent Talent

Het Dispuut Latent Talent
Sinds 8 december 1987.

Website: http://www.latenttalent.net

 Het meest kleurrijke dispuut dat studentenvereniging SSRE rijk is, is ongetwijfeld Het Dispuut Latent Talent. Met haar rood-geel-blauwe truien kleurt zij het verenigingsleven van SSRE sinds 8 december 1987. Sinds haar ontstaan hebben elk jaar weer zowel vrouwen als mannen de keuze gemaakt voor een talentvolle studententijd bij Het Dispuut Latent Talent.

Buiten de pracht en praal die SSRE als studentenvereniging te bieden heeft, ondernemen wij nog veel meer. Zo trekken we er een aantal keer per jaar op uit. In het najaar verblijven we meestal op een locatie die iets weg heeft van een jeugdherberg in een stad als Groningen, Brugge of Utrecht. ’s Winters trekken de liefhebbers van de wintersport erop uit om de pistes in Frankrijk onveilig te maken en om in de après-skibar te laten zien hoe je een echt feestje moet bouwen. Om het nog gekker te maken gaan we in het voorjaar helemaal los ergens op een camping aan zee of in het bos in Nederland of zoeken we het buitenland op en verblijven we bijvoorbeeld in een vakantiehuisje in Luxemburg. En zomers maken we de Friesche wateren onveilig tijdens een weekje zeilen.

Daarnaast ondernemen we nog tal van activiteiten als een reünistendag, een ouderdag, een valentijnsdiner of gaan we met zijn allen carnaval vieren in Den Bosch.

 

Latent talent

 

Afgelopen jaar hebben we ons 4e lustrum gevierd. De rode draad daarin was ons lustrumthema “Bonte Was”. Een thema dat veel zegt over wie we zijn en waar we voor staan. Een bont gezelschap bestaande uit mannen en vrouwen met ieder een totaal eigen karakter. Ieder geeft op zijn eigen manier Het Dispuut Latent Talent kleur. Ons lustrum hebben we op gepaste wijze gevierd met onder andere een stijlvol gala in IJmuiden. Daarnaast hebben we genoten van een lustrumvakantie in Kroatië, waar we verbleven in een villa met bar, zwembad, barbecue, tennisbaan en uitzicht over de Adriatische zee.

Als kers op de taart trakteren wij studentenvereniging SSRE, onze reünisten, ouders en vrienden jaarlijks op een cabaretvoorstelling ter ere van onze verjaardag.

Latent talent