Het Dispuut WASSADAMO

"All things that are, Are with more spirit chased than enjoyed"
William Shakespeare

In deze legendarische uitspraak van ‘s werelds grootste schrijver ooit, schuilt een belangrijke kern van waarheid. Vaak worden dingen met meer hartstocht nagejaagd dan genoten. Mensen proberen vaak iets na te jagen door zich te houden aan tradities en procedures, maar zouden zich beter kunnen inspannen om te doen waar zij goed in zijn. Op deze manier houdt WASSADAMO zijn omgeving sprakeloos stil door de fantastische manier van disputeren.

Het dispuut WASSADAMO kwam, zag en overheerste. Tot op de dag van vandaag blijft het voor buitenstaanders een raadsel waarom WASSADAMO zonder tradities en draaiboeken nog altijd de beste sfeer weet te creëren waar zij gaat en staat. Zonder constant op zoek te zijn naar leden die voldoen aan geijkte waarden, weet WASSADAMO er toch voor te zorgen als meer dan volwaardige vriendenclub een mooie studententijd te creëren voor de toppers van het studentenleven.

Al sinds het jaar 1985 bepaald WASSADAMO de norm voor onconventioneel disputeren binnen SSRE, met als doel inhoud geven aan het studentenbestaan. Daar waar sociëteit eunaia als thuisbasis dient, zal het gele gedruis regelmatig doordringen op andere plaatsen buiten Eindhoven.
Als organisator van het meest sfeervolle en originele toernooi van Eindhoven weet WASSADAMO als geen ander regelmatig een draaiboekloos origineel evenement neer te zetten voor studerend Eindhoven.

Website: www.wassadamo.com.