Partnerschap met SSRE: Samenwerking op maat

a.s.v. SSRE telt momenteel ruim 350 actieve leden en is hiermee de grootste en actiefste studentenverenging in Eindhoven. Meer dan 80% van onze leden volgt een universitaire opleiding, waarvan het overgrote deel van deze groep studeert aan de TU/e. De meeste van onze HBO studenten studeren aan de Fontys Hogenscholen te Eindhoven in een breed scala van opleidingen. Studenten van a.s.v. SSRE zijn gemotiveerd bezig met hun studie en loopbaanoriëntatie. Hiernaast hebben ze zich sociaal en organisatorisch sterk ontwikkeld. Deze ervaring doen ze onder andere op in verschillende commissies en bestuurlijke activiteiten in de verenging en/of bij een dispuut.

Vanuit SSRE organiseren wij jaarlijks meerdere evenementen voor studenten uit Eindhoven en omgeving. Dit geeft onze leden mogelijkheden tot zelfontplooiing en zet het studentenleven in Eindhoven meer op de kaart. Goede voorbeelden hiervan zijn Het Nederlands Kampioenschap Beleidsdebatteren, de a.s.v. Businesstour en de Stadscantus. Hiernaast verzorgt SSRE tijdens de intro en Na Examen Dagen met de andere 2 studentenverenigingen een deel van het introprogramma.

Voor bedrijven kan het interessant zijn om naamsbekendheid te verwerven onder onze studenten. Er is via onze evenementen tevens veel mogelijk om via SSRE de rest van studerend Eidnoven te bereiken. Wij bieden meerdere mogelijkheden voor promotie en exposure van uw bedrijf, vereniging of evenement.

Enkele voorbeelden hiervan zijn.
- Een directe mail of bericht ter promotie van uw bedrijf in de verenigingsmail van a.s.v. SSRE

- Een bericht op de Facebookpagina van a.s.v. SSRE
- Een poster in een of meerder van de reclame lijsten in onze sociëteit
- Adverteren in onze jaarlijkse almanak
- Deelname van uw bedrijf aan de a.s.v. Business Tour of Besturendag Eindhoven

Indien u interesse heeft in een samenwerking of verdere promotie mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen via extern@ssre.nl. Samen kunnen wij dan kijken naar een samenwerking op maat tussen uw bedrijf en SSRE.