Algemeen

 a.s.v. SSRE telt momenteel ruim 300 leden en is hiermee de grootste en actiefste studentenverenging in Eindhoven. Tweederde van onze leden volgt een universitaire opleiding, waarvan het overgrote deel van deze groep studeert aan de TU/e. De meeste van onze HBO studenten studeren aan de Fontys Hogenscholen te Eindhoven in een breed scala van opleidingen.

Vanuit SSRE organiseren wij jaarlijks meerder evenementen voor studenten en young professionals uit Eindhoven en omgeving. Dit geeft onze leden goede mogelijkheid tot zelf ontplooiing en zet het studenten leven in Eindhoven meer op de kaart. Denk hierbij aan Het Nederlands Kampioenschap Beleidsdebatteren, de HoliRun en Stadscantus. Hiernaast verzorgt SSRE tijdens de intro en Na Examen Dagen met de andere 2 studentenverenigingen een deel van het introprogramma.

Voor het bereiken van onze leden en de rest van studerend Eindhoven hebben wij meerdere mogelijkheden van advertisement en exposure van uw bedrijf, vereniging of evenement. Bij interesse kunt u contact opnemen met ons bestuur.

Tevens is zaalhuur bij SSRE mogelijk klik hier voor meer informatie.